Google Afbeeldingen vermindert het aantal dubbele afbeeldingen in zoekresultaten

Google heeft bekendgemaakt dat er te november 2020 eentje update zijn doorgevoerd te Google Image Search. Sinds de update persoon er minder dubbele afbeeldingen te vinden ter den zoekresultaten De SERP of zoekresultatenpagina zijn den pagina waarop eentje online zoekmachine wezen gevolgen laat zien nadat ene gebruiker ene zoekopdracht tegoed uitgevoerd. Die pagina’s mens belang de verschillende zoekmachines.. Van Google. “We hebben een reparatie doorgevoerd ter Image Search door het aantal dubbele afbeeldingen ter verminderen. Zo kunnen we andere afbeeldingen laten zie die relevant persoon plusteken visueel van jawel verschillen”, zegt Google in de aankondiging. Visueel afzonderlijk Google laat kennis dat de afbeeldingen ter zoekresultaten voortaan meer van elkaar verschillen. Dit zorgt voor meer diverse afbeeldingen snijwondje jou zoekopdracht. Dat ziet er als opvolgen uit: Google Image Search update “We hopen dat dit verbetering iedereen helpt vanwege beter gebruik in fabriceren van Google Afbeeldingen plusteken huis geïnformeerd te zoeken wanneer ze eentje visuele zoekopdracht doen”, zegt Google. Krijg jij gewend veel bezoekers vanuit Google Afbeeldingen? Dan zou het door deze update intact was kunnen dat er iets veranderd zijn. We raden jou aan even ter Google Analytics Google Analytics wordt te deze afdeling van A-Z uitgelegd plus vereenvoudigd. Stap-inkeping-stap zul jou ontdekken welke statistieken alreeds écht belangrijk persoon ter te checken of dat ie geval zijn. Verschillende betekenissen Meer variatie ter den verschillende afbeeldingen is niet den enige update die Google eigendom doorgevoerd. Zo bezit Google zowel verbeteringen extra aan de afbeeldingen plusteken categorieën diegene getoond worden snijwond woorden inclusief verschillende betekenissen. Als voorbeeld laat Google de zoekopdracht sneetje ‘Jaguar’ bespeuren. Dat vermag gaan wegens ook het beestje als de auto. Dankzij ene menu aan den bovenkant kun je den verschillende betekenissen filteren en de gevolgen sneetje jij zoekopdracht specifieker vervaardigen.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *