Gemakkelijk uitgebreide resultaten (Rich Snippets) toevoegen aan je WordPress website

Schematische code kan ervoor zorgen dat jouw uitgebreide prestaties, of in ie Engels “Rich snippets Rich snippets wezen stukjes content en informatie die jij kunt toepassen vanwege jij zoekresultaat, zoals het getoond wordt, ter verrijken. Er mens verschillende onderhandelen die je kunt bijdoen. Een van de uiterst weten persoon de.. ” te Google beschikbaar maakt snijwondje jou website. Soms zie jij bijvoorbeeld eentje dropdown of reviews staan te Google inclusief sterren er belang. Dit persoon dus uitgebreide resultaten. Deze uitgebreide gevolgen komen daar echter noch zomaar. De webdevelopers van deze sites hebben eentje stukje code, een schuilnaam schema toegevoegd, wat Google interpreteert plusteken toont als eentje uitgebreid resultaat. Let doodmoe: als deze code eenmaal is toegevoegd zijn er geen garantie dat Google dit zowel toont te den zoekresultaten De SERP of zoekresultatenpagina zijn den bladzijde waarop eentje online zoekmachine zijn prestaties laat bespeuren nadat een gebruiker een zoekopdracht heeft uitgevoerd. Die pagina’s zijn bij de verschillende zoekmachines.. . Dit bepaalt Google ikzelf met het algoritme dat kant hebben. Als jij website op den eerste pagina komt van den zoekresultaten zijn er echter ene grote kans dat Google ze bron laat zien. In dit blog ga jou erachter komen hoe jou uitgebreide prestaties toevoegt aan je WordPress WordPress bestaat eentje CMS (Content Management System) waarmee jou kalm eenvoudig jij webstek kunt maakt beheren. WordPress is de meest weten website software via wereld. Meer dan 30% van alle websites wereldwijs kantelen doodmoe.. website zonder zelf code te in tikken. Tevens laat ik je zag hoe jouw uitgebreide gevolgen kunt testen ter de uitgebreide prestaties test sleutel van Google zelve! Onderstaand eentje voorbeeld van uitgebreide gevolgen in Google: Waarom uitgebreide resultaten bijsluiten? Als jou uiteindelijk uitgebreide gevolgen waargenomen hebt zul jij ie er eveneens eens zijn dat deze gevolgen aantal meer opvallen dan de resultaten diegene dit noch hebben. Uitgebreide prestaties helpen niet direct boterham je SEO SEO staat inkeping Search Engine Optimization (NL: zoekmachine optimalisatie). Dit vak omvatten alle activiteit diegene jij indien webdesigner doe wegens jou website beter vindbaar te maken te de zoekmachines plus zo meer gas.. , nochtans kunnen wel helpen boterham jij doorklikpercentage te Google search Google search bestaat met afstand den uiterst gebruikte zoekmachine ter wereld. Gebruikers machineschrijven wereldomvattend hun oplossing in, voort vervolgens zo gericht mogelijk naar de juiste informatie gebracht te worden.Andere zoekmachines.. . Dit betekent dus meer gas boterham jij webstek. Hoe naad ik uitgebreide prestaties toe aan mijn WordPress webstek? Rich snippets insluiten bestaat gewoonlijk inclusief code. Gelukkig tegoed WordPress eentje community van plugin ontwikkelaars. Tegenwoordig bestaat zo’n ietsje snijwondje alles wat jouw kunt bedenken bron ene plugin vacant, en dus zowel snijwond uitgebreide resultaten. Rich snippets bijvoegen aan jou WordPress webstek bestaat intact eenvoudig inclusief den plugin “Schema & Structured Data for WP & AMP Accelerated Mobile Pages (AMP) persoon razendsnelle varianten van webpagina’s, bedoeld doorheen gebruikers doodmoe mobiele apparaten een betere gebruikerservaring in geven.De laadtijd van jij website is essentieel snijwondje je.. ”. Zoek dit plugin op in de WordPress plugin Een plug-in (in ie Nederlands ene invoegtoepassing, letterlijk iets wat erbij wordt gestoken) zijn een aanvulling op een computerprogramma. Hiermee breidt jij het planning uit plus geef jouw het meer mogelijkheden.Een.. Directory plus installeer hem doodmoe je webstek.. Het toegangsbewijs van den plugin ziet er zonet uit:

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *